• ICON

  Full-HD (1080p) digitalt mikroskop
  med teleskoprörelse

  Läs mer

 • Visus Cmore

  Full-HD (1080p) digitalt mikroskop
  ergonomiskt och flexibelt förstoringssystem

  Läs mer

 • ICON FLEX

  Stort utbud högkvalitativa stativ, bord, linser och belysningsalternativ

  Läs mer

  Visus presents the Microscopes of the future

  Introduktion av prisvärda digitala mikroskop förvandlar produktionsmetoder inom en mängd branscher.

  ICON

  Med ICON får du exceptionella skarpa bilder för inspektion, felanalys och mer. ICON är flexibel i X Y Z och passar för de flesta inspektionsbehov.

  ICON FLEX

  Med ICON Flex får du samma exceptionella skarpa bilder för inspektion, felanalys som Standard ICON modellen.

  Däremot finns det andra armar / ställningar för att passa just ditt behov.

  Cmore Plus

  Cmore PLUS är en fantastisk upplevelse! Ny elektronik och nya kameran ger dig en uppdaterad och bättre bildkvalitet. Den kombinerar FHD-teknikens suveränt skarpa bilder och mikroskopets förmåga att förstora.

  Mighty Cam

  Visus Mighty Cam Auto Focus med MACRO Lens-system kombinerar användarvänlighet med kristallklar, överlägsen optik. Detta system använder ett makrozoomobjektiv som ger 6x-18x vid ett 6 ″ arbetsavstånd / 32x-52x på ett 1cm arbetsavstånd, baserat på en 24 ″ skärm.

  Mighty Scope

  Mighty Scope HD Digital Microscope ansluts direkt till en HD-skärm för 1080P HD-avbildning – ingen dator krävs. Har 3x~270x förstoring (Baserat på 24″-skärm), en HDMI-videoutgång, vit LED-belysning och inbyggda menyalternativ. Inkluderar inbyggda knappar för digital zoom (upp till 2x bild på skärmen) och frysram. Justerbart metallstativ ingår.

  Förstorings- lampor

  Visus In-X omdefinierar vad som är möjligt med en förstoringslampa. Denna patentsökta, nyskapande lampa är utformad för att kraftigt utöka förstoringsområdet utöver vad en vanlig förstoringslampa kan erbjuda genom att rymma flera linser.

  Om oss

  Om oss:
  Vi är ett svenskt bolag med utveckling, produktion och försäljning av produkter för industri av olika kategorier. Dels som färdiga produkter, dels som projekt som är helt kund anpassade lösningar.

  Kameror, sensorer, smarta kameror, smart mjukvara, smarta lösningar, smart helt enkelt.
  Vi kan absolut inte allt, men vi kan vara en partner där du kan ställa en fråga och få ett svar som kanske leder vidare kring just dina behov.

  Då vi har en lång bakgrund inom kameror och vision, så har vi också haft möjligheten att öka på vår egen portfolie med produkter för AOI, Fordon, övervarkning för att nämna några. Spektrat inom automation är otroligt stor och brett och det blir svår att få ner det i någon form av text utan att skriva en bok, så i korta drag kontakta oss och förklara ditt behov.

  Introduktion av prisvärda digitala mikroskop förvandlar produktionsmetoder inom en mängd branscher.

  Visus -teknik från Sverige har vänt blicken mot detta växande fält i form av Cmore. Cmore är ett enkelt fristående inspektionssystem som gör att användaren kan se på en bildskärm en exakt livebild med 30x zoom av vad som för närvarande finns under kameran, utan förvrängning, fördröjning eller störningar. Produkten levereras med inbyggd LED-belysning, automatisk och manuell fokusering, mät- och ritmjukvara samt mjukvara för ramgrabbing.

  Inspektion inom jordbruk

  Med ett Visus digitalmikroskop kan du använda tillräckligt höga förstoringsnivåer för att se ditt frö och korn i hög förstoring med extremt hög bildkvalitet. Därigenom kan du snabbt utföra processer som frögroningstestning och renhetsbestämning av ett frö- eller spannmålstest med vete, korn eller rågfrön, vilket gör det mycket enkelt att identifiera främmande sorter, kvalster eller svampsjukdomar i ditt prov.

  bilindustrin

  Monteringsprocessen för bildelar innebär både kontroll av defekter och verifiering av mått. För att hantera de många olika delarna i bilmonteringsprocessen måste visuella inspektionsverktyg ha ett brett förstoringsområde. De ska kunna fokusera på ett extremt litet område och förstora det samtidigt som de behåller skärpa och djup, allt utan förvrängning.

  visuell inspektion inom elektronik

  Visus videomikroskop används för många uppgifter som till exempel visuell inspektion av kretskort, användning av högupplösta kameror och högupplösta monitorer kombinerat med lättanvända gränssnitt, för att få utmärkt bildkvalitet och en otrolig användarvänlighet. Upplev förstoring med enastående bildkvalitet utan distorsion och med stort synfält, manuell och autofokus.

  kriminalteknik

  Kriminalvetenskapen samlar in och undersöker information om det förflutna. Tekniker inspekterar fingeravtryck, signaturer, brottsplatsinformation, hårprover och andra fysiska bevis. De inspekterar också valuta för att bedöma potentialen för förfalskning. De flesta kriminaltekniker görs i ett labb i mycket stela miljöer.

  Visus presenterar
  framtidens mikroskop

  Introduktionen av prisvärda digitala mikroskop förändras
  produktionsmetoder inom en mängd branscher.

  FaLang translation system by Faboba
  Visus technology AB | +46 (0)470-73 21 20 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | www.visustechnology.se